facebook1
EuroVerba Media on LinkedIn
Home /  Tarife
Tarife

Fiecare lucrare este diferită din punctul de vedere al complexităţii (limbaj, termen de predare, servicii colaterale, limbă de lucru), prin urmare vă invităm să ne contactaţi  pentru a discuta concret despre cerinţele dvs. Apoi veţi primi prin email o ofertă completă.

Încercăm în permanenţă să „acomodăm” cât mai bine necesităţile clienţilor noştri. Şi nu doar prin calitate, promptitudine, flexibilitate, sau alte asemenea caracteristici pe care poate le mai oferă şi alţii. Pe lângă discounturile oferite în anumite situaţii, mai avem încă o facilitate care ne deosebeşte clar de celelalte agenţii de traduceri: clienţii îşi pot alege modalitatea în care doresc facturarea - cu TVA sau fără TVA.

Astfel, facturarea cu TVA se face prin EuroVerba Media, iar facturarea fără TVA se face prin firma-soră, EuroVerba Plus. Aceeaşi calitate, aceleaşi persoane de contact, aceeaşi atenţie la detalii, dar facturare diferită.

În principiu, entităţile plătitoare de TVA sunt cele care solicită facturi cu TVA, pentru că oricum această taxă trebuie plătită mai departe la stat.

Iar ONG-urile, fundaţiile, asociaţiile, etc. îşi doresc facturi fără TVA, pentru că scapă de povara procedurii de recuperare a TVA, cel puţin parţial. Şi îşi reduc şi cheltuielile.

Studiu de caz: o lucrare pentru care alte agenţii de traduceri v-ar factura 1240 lei, cu TVA inclus, la EuroVerba Plus costă 1000 lei. Iar dacă mai scădem şi discountul de 10% pentru lucrări de minimum 1000 lei comandate în aceeaşi lună, ajungem la suma de… 900 lei.

Dar şi entităţile plătitoare de TVA preferă facturi fără TVA, de multe ori. De ce? În special societăţile care plătesc TVA trimestrial folosesc această tactică pentru a-şi acoperi necesarul unor cheltuieli curente, pentru că nu sunt legate de necesitatea de a avea disponibile lunar anumite sume necesare pentru plata TVA…

Un alt avantaj al posibilităţii de facturare pe două societăţi diferite este acela că, dacă doriţi, puteţi eşalona sau defalca cheltuielile aferente traducerilor pe doi furnizori, două proiecte, două bugete, etc.

Soluţia noastră poate crea un beneficiu pentru activitatea dvs.! Reflectaţi! Şi nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii…

 
Copyright © 2001 - 2021. Euroverba. Powered by Emiral Media